top of page
 • Facebook
 • Instagram
WAT INVERNESS UNIEK MAAKT?
Onze exclusieve én unieke veiligheidssluiting zorgt ervoor dat prikken altijd veilig en steriel gebeurt. 

ONS SYSTEEM

Er zijn veel verschillende redenen waarom u zou moeten kiezen voor het Inverness 2000 systeem. We zijn er trots op dat we al sinds 1976 met het meest veilige ear piercing systeem ter wereld werken.

  INVERNESS_posts7.jpg
  INVERNESS_posts8.jpg
  INVERNESS_posts9.jpg

  DE TWEE REDENEN WAAROM INVERNESS VEILIGER EN STERIELER IS DAN ANDERE SYSTEMEN:

  inverness_capsule-300x269.png

  VOLLEDIG INGEKAPSELDE OORBELLEN

  Als enige systeem in de wereld zijn onze oorbellen 100% ingekapseld en individueel verpakt in steriele cassettes. Onze 100% ingekapselde oorbellen zorgen ervoor dat het onmogelijk is om de oorbel aan te raken voordat deze in het oor worden geprikt. Ga je voor veilig en steriel dan ga je voor 100% ingekapselde oorbellen.

  UNIEKE VEILIGHEIDSSLUITING

  De unieke, niet verstelbare, veilige poussette garandeert een optimaal verloop van het herstel van het oor. Bovendien beschermt deze sluiting het oor tegen geprik in de hals door de scherpe punt van de oorbel.

  inverness_safetybacks_HQ kopiëren kopiëren.png

   HET INSTRUMENT

   Het Inverness instrument is een “push-through” systeem en geen pistool. Hierdoor wordt het gaatje zeer nauwkeurig, snel en geruisloos geprikt. Het gepatenteerde instrument is zo gemaakt dat wanneer de ingekapselde oorbel geplaatst is, deze er nooit uit kan vallen (zelfs niet wanneer je deze ondersteboven houdt). Er zit een knopje onderaan het instrument waarmee de capsule na gebruik verwijderd kan worden zonder de capsule aan te hoeven raken.

   Dark-Haired-Ear-Piercing-Blog-Post.jpg
   Schermafbeelding 2022-02-07 om 17.19.10.png
   inverness_capsule-300x269.png

   DE PRODUCTEN

   De cassette bestaat uit twee steriele compartimenten waardoor de oorbellen per stuk steriel verpakt zijn. Hierdoor heeft u de mogelijkheid de oorbellen ook per stuk te verkopen. Op de cassette staat het artikelnummer, de omschrijving en de productiedatum vermeld. Elke cassette omvat twee alcohol doekjes om het oor van te voren schoon te maken.

   JODIUMSTIFT

   Voor een nauwkeurige manier van gaatjes prikken is het belangrijk de jodiumstift te gebruiken om hiermee de gewenste locatie op het oor te markeren.

   DE ONTSMETTINGSVLOEISTOF

   Het flesje ontsmettingsmiddel dat Inverness gebruikt is een doorzichtige vloeistof zonder alcohol. Het actieve ingrediënt is benzalkoniumchloride waardoor de huid niet zal uitdrogen. Dit geregistreerde ontsmettingsmiddel heeft een unieke gesealde sluiting waardoor een optimale kwaliteit gegarandeerd kan worden. Wanneer het oor regelmatig wordt gereinigd, garandeert Inverness een maximale protectie waarbij het wondje sneller geneest en infecties worden voorkomen. Deze vloeistof kan ook gebruikt worden voor wondjes op andere plekken van het lichaam met als voordeel dat het goed ontsmet zonder dat het prikt of vlekken geeft.

   DE FEITEN OP EEN RIJ

   • Inverness werkt met een unieke veiligheidssluiting die veel veiliger en comfortabeler is dan een normale vlindersluiting.

   • Inverness werkt met de dunste en scherpste stiften wat het prikken minder gevoelig maakt.

   • Inverness werkt met de veiligste materialen.

   • Inverness werkt met een push-through systeem wat ervoor zorgt dat er heel nauwkeurig en geruisloos geprikt kan worden.

   • Het Inverness systeem is speciaal zo ontwikkeld dat het ook voor kraakbeen piercing gebruikt kan worden.

   • Inverness is het meest steriele systeem dat er op de markt te vinden is en voldoet voor de volle 100% aan alle hygiëne eisen.

   • Alle oorbellen zijn anti-allergisch en nikkelvrij

   • Inverness werkt met steriele cassettes waarbij de oorbellen ook nog eens per stuk steriel verpakt zijn

   bottom of page